Partnereink

Szeretnéd gyermeked egészséges jövőjét nagyobb biztonságban tudni?
http://krio.hu/

KrioGondoskodj születendő gyermeked biztonságáról őssejtjeinek tárolásával, melyben segítséget nyújt a KRIO Intézet Magyarország első és legnagyobb családi őssejtbankja! Őssejtekkel ma már számtalan betegséget gyógyítanak világszerte, többek között vérképzőszervi rendellenességeket és vérképzési daganatos betegségeket, de igazolt orvosi felhasználásuk több mint nyolcvanféle betegségre kiterjed. Az őssejt felbecsülhetetlen érték! KRIO Intézet, biztos kezekben a jövő!


Szeretnél tervezhető jövőképet gyermekeid számára?
https://www.otpbank.hu

otpbank.huTeremts nekik otthont 30% állami támogatással! Élj az állami támogatás lehetőségével! A magyar állam befizetéseid után 30%-os, maximum évi 72 000 forint összegű, vissza nem térítendő állami támogatást nyújt! A Lakástakarék segítségével könnyebben elérheted lakáscéljaidat, legyen szó új lakás vásárlásáról, vagy meglévő otthonod bővítéséről, korszerűsítéséről, felújításáról.


PromoBox - "Az első pillanattól..."
http://www.promobox.hu

promobox.huA PromoBox Kft már az első pillanattól segít eligazodni a babavárás és a születés örömmel és kihívásokkal teli időszakában. Az aranyos, csíkos - macis PromoBox BabaCsomagokkal a nővérek és szülésznők segítségével találkozhatsz, a kisbabád érkezését követő napokban a kórházban. A doboz értékes termékmintákat, kiadványokat, kuponokat, ajándék babaköszöntő ajtódíszt, Opera CD-t és sok egyéb meglepetést tartalmaz.

Legyél Te a legtájékozottabb szülő! Tudj meg mindent a várandósságról és a szülést követő időszakról az Édes Kisbabám mobilalkalmazás segítségével! Töltsd le ingyenesen iOS vagy Android készülékedre, vagy használd mobilweben, (www.edeskisbabam.hu) hogy mindig képben légy!